Zanger Kafke exclusief bij Rocket

Zanger Kafke is vanaf heden exclusief te boeken bij Rocket. Wat begon met een grappige twist, is uitgegroeid tot een niet te missen feestkanon op verschillende podia. Afgelopen jaar had hij een volle agenda, verkocht hij eerder 013 Tilburg uit en werden zijn nummers meer dan 50 miljoen keer gestreamd. Als klap op de vuurpijl ontving Zanger Kafke onlangs een platinum award voor de track “Springen” tijdens Total Loss Festival.

Wat ooit begon met een spontane actie, heeft Zanger Kafke veranderd in een graag geziene feestartiest op verschillende evenementen. Hij was ooit glazenhaler in een kroeg en nam af en toe de microfoon ter hand. Een vriend maakte een foto van hem terwijl hij zong, creëerde visitekaartjes en de rest is geschiedenis. “Een tweede optreden leidde tot maar liefst 250 telefoontjes. We bezoeken inmiddels de meest geweldige feesten en festivals in het land” – aldus Zanger Kafke.

Met hits als “Springen” en “Puberbrein” samen met STUK, heeft Zanger Kafke bewezen een meester te zijn in het creëren van feestelijke sfeer. Zijn opzwepende deuntjes en humoristische teksten zorgen ervoor dat iedereen binnen no-time losgaat!  Met verschillende optredens, waaronder evenementen zoals Paaspop (met live show), Zwarte Cross, Solar Weekend maar ook over de grenzen zoals in het Sportpaleis Antwerpen, Albufeira en de Costa Brava, weet hij dit keer op keer te verwezenlijken.

Wat betreft de toekomst zijn er volop plannen. Er liggen verschillende tracks klaar om te releasen, unieke samenwerkingen met andere artiesten zijn in de maak en de gretigheid (drang naar meer) is volop aanwezig bij Zanger Kafke! Met die energie gaat Rocket samen met Zanger Kafke een muzikale samenwerking aan.

 

Zanger Kafke is vanaf heden exclusief te boeken bij Rocket! Met zijn aanstekelijke optredens en feestelijke hits is hij de perfecte toevoeging voor jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid. Laten we gaan springen!