Toppers
in Concert

Het meezing festijn van het jaar!
De Toppers is een Nederlandse supergroep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit.  Sinds 2005 geven de heren elk jaar een reeks stadionconcerten. Toppers In Concert is, met meer dan 50 uitverkochte shows, de langst lopende concert-reeks van Europa. Buiten de concerten treden De Toppers regelmatig op in diverse televisie- en radioprogramma’s. Het repertoire van De Toppers, tijdens de optredens, bestaat voornamelijk uit een mix van covers en eigen materiaal.

Toppers in Concert staat ieder jaar in het teken van een bepaald thema. Het is de bedoeling dat de bezoekers gekleed komen in de stijl van het thema. Het repertoire van De Toppers, tijdens de concerten, bestaat voornamelijk uit covers van klassiekers uit het binnen- en buitenland met een hoog meezinggehalte. Soms worden de volledige nummers gezongen en soms worden ze verwerkt in medleys, meestal met een thema, zoals de bekendste nummers van een artiest (André Hazes-medley, ABBA-medley, Dolly Dots-medley, Beatles-medley etc.) of een genre (Disco-medley, Dance-medley, Rock-medley, Latin-medley etc.).

Ook komen hun solo hits voorbij, al dan niet in een medley. Deze hits komen in medleys vaak voorbij als een Hit/Toppers-medley. Ook zingen De Toppers hun eigen bekende nummers (Shine, Over de top! en 1001 Nacht etc.). Daarnaast zijn er, behalve in 2005, elk jaar gastoptredens van bekende artiesten en prominenten uit de showbizzwereld. Ieder jaar worden de concertregistraties uitgezonden en herhaald op televisie. De concerten worden tevens op DVD uitgebracht.

 

Bezoek website