Thomas Berge exclusief bij Rocket

‘Na een periode met vele studiodagen voor het maken van nieuwe muziek, is het weer tijd om van mezelf te laten horen’, aldus de zanger uit Alphen aan den Rijn. De eerste nieuwe release ‘Thuis Bij Jou’ is een nummer dat de luisteraar meteen in een positieve stemming brengt. Het gevoel van thuiskomen geeft mij warmte en geborgenheid. Dat is wel eens anders geweest’, vervolgt Thomas. ‘Het moment waarop je terugkeert naar een plek die vertrouwd en comfortabel is en waar je jezelf kunt zijn. Ik heb dat op dit moment met mijn fijne gezin en dat voelt zo goed!’.  

De succesvolle carrière van Thomas Berge begon in 2006 waarin hij als jongste artiest ooit de Zilveren Harp won. Erna volgde diverse nummer-1 hits in de Single Top 100,  waaronder de prachtige vertolking van het nummer “Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn “  origineel van Gordon (tijdens het populaire tv programma Beste Zangers) en meerdere eigen volledig uitverkochte concerten in de AFAS Live (toen nog Heineken Music Hall). Daarnaast is Thomas ook auteur van succesvolle tracks voor andere artiesten zoals: ‘Leef’ van André Hazes.

De goedlachse Thomas heeft zijn vizier op scherp en hij laat zich door niemand afleiden van zijn doel: zijn bijzondere talent inzetten om te zingen voor iedereen die het wil horen. Met liefde en passie.

De nieuwe single wordt ondersteund met een prachtige videoclip waarin het verhaal van een verlangen naar geborgenheid, warmte en liefde sterk naar voren komt. Hierin zijn de vertrouwde gezichten en dierbaren van Thomas Berge omringd met elkaar. Want thuiskomen is natuurlijk meer dan alleen een fysieke plek. De nieuwe single ‘Thuis Bij Jou’ is vanaf vandaag overal te beluisteren.