OG3NE ZIT VOOR U KLAAR

De wereld van openbare optredens, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagen en privé-feesten is verschoven naar een online omgeving. Vanaf nu is het mogelijk OG3NE te boeken voor een online, op maat gemaakt interactief optreden van 1×15 of 1×30 minuten.


Kies uw favoriete nummers uit het uitgebreide OG3NE repertoire en voorzie ons van zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf, het event, de genodigden of familie. Wat is de aanleiding, welke speciale betekenis heeft dat ene lied of wie moet op een speciale manier gefeliciteerd worden? Hoe meer informatie, hoe persoonlijker het optreden.


De kwaliteit van het optreden staat voor ons voorop. Het optreden gebeurd vanuit een speciaal gecreëerde studio en een eigen kwalitatief hoogstaand streamingplatform. U ontvangt een speciale link om het persoonlijke optreden te kunnen zien. Via platforms als ZOOM en Teams kan er eventueel aanvullende interactie plaats vinden. Bovenstaande platforms zijn helaas nog niet geschikt om geluidstechnisch kwalitatieve optredens te verzorgen.

De populariteit van OG3NE is enorm. Het resultaat van hun “Home Isolation Video’s” ging viral op alle social media platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Home Isolation Video ´Bohemian Rhapsody´

Twee keer gaven zij inmiddels een pay-per-view ‘Home Isolation Concert’ vanuit een voor deze gelegenheid volledig “Corona proof” gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats was er interactie met het publiek thuis. Met een gemiddeld aantal streams van 10.000 per concert kan ook hier weer van een enorm succes gesproken worden!

Haal nu de betoverende stemmen van OG3NE exclusief online in huis, op uw bruiloft, verjaardag of zakelijk evenement.