Samen uit, Samen Thuis

OG3NE
In Samen uit, samen thuis kijkt OG3NE weer naar de toekomst. De zussen konden na de coronapandemie namelijk niet wachten weer een ongedwongen avond uit te gaan. De zangeressen vieren dit met een show vol met de allermooiste Nederlandstalige liedjes die ze uitvoeren met hun kenmerkende en knappe meerstemmige zanglijnen. Verrassend en toch vertrouwd. En vooral als vanouds genieten.

‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons samen ‘thuis’ voelen. OG3NE gaat dit in het nieuwe theaterseizoen dan ook dubbel en dwars inhalen met de Nederlandstalige tournee ‘Samen Uit, Samen Thuis’ waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue zullen passeren.

 

OG3NE  – Samen uit, Samen Thuis

 

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziekscene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken, verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje? Ook zo benieuwd? Koop snel uw tickets en laat u verrassen!