Nieuws

De Hoogkamer Entertainment Group, NRGY Music en Rocket Agency BV slaan handen ineen “Mart Hoogkamer gaat voor live met band…”
 


Op 8 & 9 april stond Mart Hoogkamer, met zijn band, 2,5 uur live op het podium in een uitverkocht Ahoy. Een uitzinnig publiek en lovende recensies volgden als vanzelfsprekend. Mart Hoogkamer verovert de harten van het Nederlandse publiek. Met een kersverse Edison op zak, is Mart Hoogkamer de grote belofte!
De geur van het succes in Ahoy ruikt naar meer en Mart steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Met ingang van 9 juni 2022 is Mart Hoogkamer live met band te boeken. Een geweldige show, onder begeleiding van de Micky Fisser band, met Hoogkamer gevoel van Nederlands nieuwe publiekslieveling. Een regelrechte hit!

De Hoogkamer Entertainment Group, NRGY Music & Rocket Agency BV hebben hiervoor de handen in een geslagen. De focus ligt de komende tijd op het door ontwikkelen van de live act. Rocket Agency BV heeft meer dan 45 jaar ervaring en juiste kennis. Voor zijn live boekingen en theater concerten is Mart Hoogkamer voortaan exclusief onderdeel van de Rocket familie.

Robert Schipper, manager Mart Hoogkamer “Al jaren zijn we aan het bouwen en ben ik nauw betrokken bij de toekomst van Mart. De stappen die we nu zetten, zorgen ervoor dat mensen het live gevoel ook bij optredens ervaren en dat Mart, nog meer, tot zijn recht gaat komen. Er staan mooie dingen op de planning”.

Geert Hoes, directeur Rocket Agency BV “We zijn enorm blij met de komst van Mart Hoogkamer en gaan samen onze focus nog meer richten op de toekomst. Met de juiste kennis en gedegen ervaring binnen onze organisatie, denk ik dat wij Mart uitstekend kunnen gaan ondersteunen in de verdere ontwikkeling van zijn live act. Er breken mooie tijden aan, waarbij we, met de juiste visie en mensen, enorm mogen genieten van deze bijzondere artiest en ras entertainer, die mijn hart al lang had veroverd. We hebben er zin in!”

Vanaf heden is Mart Hoogkamer Live met band exclusief te boeken bij Rocket Agency BV ism de Hoogkamer Entertainment Group.

——————————————————————————————————————–

ROCKET AGENCY, DUTCH EVENT, AANGENAAM EVENEMENTEN EN FAVOR BOOKINGS BUNDELEN KRACHTEN

Vanaf 1 juni 2022 gaan de vier toonaangevende bedrijven in de artiesten– en evenementenbranche verder onder één vlag. Door de krachten samen te bundelen ontstaat er een breed gerichte marktpartij, met de focus op ontwikkeling van creatief talent en hoogwaardige events.

Rocket Agency is het voormalige Total Rocket Management en maakt al jaren onderdeel uit van de Rocket Group. Al meer dan 40 jaar worden door Rocket Agency prominente artiesten, exclusief en betrouwbaar, vertegenwoordigd. Geert Hoes (directeur Rocket Agency) “Door de fusie verbreden we direct ons aanbod voor de creatieve opdrachtgevers. Door de gebundelde krachten zijn we instaat om nieuwe diensten te ontwikkelen. Er is een nieuwe tijd aangebroken, met nieuwe uitdagingen, maar zeker ook heel veel nieuwe kansen. Waar de markt vraagt om een breed aanbod voorziet de combinatie van artiesten van Rocket Agency, Dutch Event en Favor Bookings dat”.

Jeroen Rosenberg, mede-eigenaar van de fusie partij, organiseert buiten zijn boekingsbureaus o.a. al sinds jaar en dag evenementen. “We beschikken straks over alles wat nodig is om elk evenement–van welke omvang dan ook–tot een grandioos succes te maken. Naast de directe toegang tot de middelen, beschikken we over een nieuwe schat aan creativiteit. Vaak betreft dit slechts woorden, maar we onderschrijven dat met aantoonbaar bewijs. Van een zakelijke incentive, een besloten party, of het allergrootste publieksevenement, zowel in het binnen-als buitenland: we ontzorgen de opdrachtgever volledig.”