Nederland is weg van Angels Inc!

Afgelopen maand hebben de dames van Angels Inc. wederom een onvergetelijke indruk achtergelaten na hun deelname aan het SBS6-programma “Ranking The Talent”. Niet alleen ontvingen ze lovende reacties, maar ze verzorgden tevens een opmerkelijke show. Nederland was diep onder de indruk van het optreden waarin vijf frisse, sterke en prachtige vrouwen met geweldige chemie, schitterden op het podium!

Al meer dan 12 jaar lang betreedt deze groep onder de professionele leiding van de wereldberoemde en meervoudig bekroonde illusioniste Sittah Koene, tevens voormalig partner van Hans Klok, podia in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en Groot-Brittannië. Bij die laatstgenoemde ontvingen ze een staande ovatie tijdens de halve finale van Britain’s Got Talent.

Nu presenteert ze haar meest indrukwekkende product ooit: de heropleving van “Angels Inc.”. Afgelopen maand konden kijkers deze productie live bewonderen in het SBS6-programma Ranking the Talent. De reacties waren overweldigend met veel kijkers die Angels Inc. op nummer 1 plaatsten op hun lijstje. Ook de jury was fan en keek met open mond naar de vernieuwende show!

Vanaf heden is Angels Inc. exclusief te boeken bij Rocket. Wij zijn enthousiast om Angels Inc. aan u voor te stellen, een groep elegante dames die zang en magie harmonieus combineren met strakke choreografie. Elk optreden belooft zowel sexy als opmerkelijk spannend te zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een betoverende show die aan al uw wensen voldoet!

Angels Inc. is uitermate geschikt voor bedrijfsevents, productpresentaties of festivals.Voor boekingen en/of overige informatie bel 088 988 0000 of mail naar agency@rocket.nl.

 

Meer informatie