Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

Maak je klaar om mee te zingen met de meest indrukwekkende levensliederen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis, zoals “Bloed, Zweet En Tranen”, “De Vlieger” en “Kleine Jongen”! Martijn Fischer gaat op tour met zijn exclusieve clubshow, “Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes”, en zal optreden in verschillende locaties, begeleid door een complete liveband. Interesse? De kaartverkoop begint op donderdag 21 december om 10:00 uur via www.martijnfischer.com.

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na zijn studie werkt hij bij theatergezelschappen zoals het RO theater en het Nationaal Toneel: zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken De Ingebeelde Zieke en Augustus Oklahoma van de Utrechtse Spelen. Hij heeft ook op de planken gestaan met het gezelschap De Verleiders met de voorstelling Slikken en Stikken.

Op televisie en het witte doek was Martijn te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. De afgelopen tijd heb je Martijn kunnen zien in tv series als Vechtershart en Petticoat en een heel lijstje films waaronder; Rokjesdag, Onze Jongens, Dikkertje Dap, Mannen van Mars en Onze Jongen in Miami. Ook speelde hij de rol van Jezus in the Passion.

In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens vier uitverkochte concerten Holland zingt Hazes. Voor zijn rol in ‘Zij Gelooft in Mij’ ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Ook voor zijn rol als André Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

 

 

KOOP TICKETS