Mart Hoogkamer
Live met Band

Mart Hoogkamer
De Hoogkamer Entertainment Group, NRGY Music en Rocket Agency BV slaan handen ineen: “Mart Hoogkamer gaat voor live met band…”. Op 8 & 9 april stond Mart Hoogkamer, met zijn band, 2,5 uur live op het podium in een uitverkocht Ahoy. Een uitzinnig publiek en lovende recensies volgden als vanzelfsprekend. Mart Hoogkamer verovert de harten van het Nederlandse publiek. Met een kersverse Edison op zak, is Mart Hoogkamer de grote belofte!

De geur van het succes in Ahoy ruikt naar meer en Mart steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Met ingang van 9 Juni 2022 is Mart Hoogkamer live met band te boeken. Een geweldige show, onder begeleiding van de Micky Fisser band, met Hoogkamer gevoel van Nederlands nieuwe publiekslieveling. Een regelrechte hit!

De Hoogkamer Entertainment Group, NRGY Music & Rocket Agency BV hebben hiervoor de handen in een geslagen. De focus ligt de komende tijd op het door ontwikkelen van de live act. Rocket Agency BV heeft meer dan 45 jaar ervaring en juiste kennis. Voor zijn live boekingen en theater concerten is Mart Hoogkamer voortaan exclusief onderdeel van de Rocket familie. Robert Schipper, manager Mart Hoogkamer “Al jaren zijn we aan het bouwen en ben ik nauw betrokken bij de toekomst van Mart. De stappen die we nu zetten, zorgen ervoor dat mensen het live gevoel ook bij optredens ervaren en dat Mart, nog meer, tot zijn recht gaat komen. Er staan mooie dingen op de planning”.

Vanaf heden is Mart Hoogkamer Live met band exclusief te boeken bij Rocket Agency BV ism de Hoogkamer Entertainment Group.