Frans Bauer
hapt naar Peijnenburg

Volkszanger Frans Bauer speelt de hoofdrol in de nieuwe tv-commercial van ontbijtkoekmerk Peijnenburg. In het spotje hapt Bauer naar Peijnenburg en droomt hij even weg over een doorbraak in Amerika. Peijnenburg spreekt over een juiste match: net als het merk staat Bauer bekend om zijn positiviteit, authenticiteit en humor. In de commercial zien we Bauer even wegdromen naar zijn ‘happie place’, als de grote ster in Amerika. Hier zingt hij ‘Have you a moment for me’ ten overstaan van 100.000 uitzinnige fans. De tv-commercial is ontwikkeld door DDB Unlimited.

Niemand minder dan Frans Bauer heeft de hoofdrol in de nieuwste commercial van Peijnenburg, die vanaf vandaag op tv te zien is. In de commercial is Frans aan het happen naar Peijnenburg en droomt hij even weg naar zijn happie place: een doorbraak in Amerika. Want van happen word je happie, aldus het bekendste ontbijtkoekmerk van Nederland. Peijnenburg staat voor ongecompliceerd genieten en vindt dat we dat best wat vaker mogen doen. Het merk is al even niet meer op televisie geweest en om zijn ontbijtkoek weer bij de consument onder de aandacht te brengen, happen ze, eh, trappen ze de campagne af met een van de bekendste volkszangers van Nederland: Frans Bauer.

 

Frans Bauer hapt naar Peijnenburg

 

Frans is een enorme fan van Peijnenburg en daarnaast geliefd bij jong en oud. Ook staat hij, net als Peijnenburg, bekend om zijn positiviteit, authenticiteit en humor; een goede match dus met het ontbijtkoekmerk. Door de positieve energie van zijn ontbijtkoek droomt hij weg naar zijn happie place, als dé grote ster van Amerika. Hier zingt hij ‘Have You a Moment for Me’ voor 100.000 uitzinnige Amerikaanse fans. Dit is dus het geheim achter Frans zijn positiviteit!