Een nieuw hoofdstuk:
We Will Rocket!

Rocket, Dutch Event en Aangenaam Evenementen hebben besloten om hun activiteiten gezamenlijk voort te zetten. Daarmee gaan drie toonaangevende bedrijven in de Nederlandse artiesten- en evenementenbranche samen verder onder één naam: Rocket. Met de fusie ontstaat een sterke, breed georiënteerde entertainmentspeler die de artiesten- en evenementenbranche op unieke wijze een totaalpakket kan aanbieden.

Van alle markten thuis
Als allround artiestenbureau en full-service talent agency is de nieuwe organisatie van alle markten thuis. Dit betekent om te beginnen de dagelijkse programmering en boeking van artiesten (zoals Frans Bauer, René Froger, OG3NE en John West), presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en dj’s voor tal van evenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast worden artiesten uitstekend begeleid, zodat ze top-of-mind blijven met maximale populariteit. Ook worden op nationale schaal tv-formats ontwikkeld, waaronder bekende theater- en muziekproducties. Denk hierbij aan de theatershows van onder anderen Frans Bauer, Mart Hoogkamer en OG3NE. Ten slotte onderscheidt de nieuwe organisatie zich in het turn-key organiseren van events en het creëren van een link naar commerciële reclame-uitingen.

Alles onder één dak
Dankzij de diversiteit van de gezamenlijke expertises is de nieuwe organisatie beter dan ooit in staat om vrijwel elke klantwens professioneel in te vullen. Daarbij worden jarenlange ervaring en een hoge mate van creativiteit gebundeld om tot maximale output te komen. Jeroen Rosenberg: “We beschikken straks over alles wat nodig is om elk evenement – van welke omvang dan ook – tot een grandioos succes te maken. Van een zakelijke incentive of een besloten party tot een groot publieksevenement, zowel in het binnen- als buitenland: we ontzorgen de opdrachtgever volledig. Onze projectteams en partners werken de klok rond om hun klanten en artiesten in staat te stellen hun dromen waar te maken. We laten onze boekers graag terugkijken op een succesvol event!”.

Bekijk onze artiesten