Artiestenreizen

Ook dit jaar gaan Corendon & Rocket Agency & Events (voorheen Dutch Event ) van 14 tot en met 22 april 2024 naar het mooie paradijselijke eiland Curaçao voor een waanzinnige feestweek die je absoluut niet mag missen! Alweer voor de derde keer op rij verblijven we in het prachtige 4-sterren All Inclusive Kunuku Aqua Resort Curacao – Trademark by Wyndham!

Tijdens deze 9 dagen worden er drie grote en gezellige feestavonden georganiseerd, waar een geweldige line-up van artiesten aanwezig zal zijn. Dit zijn de topartiesten die meegaan: Wolter Kroes, Django Wagner, René Schuurmans , Thomas Berge, Alex, Wilbert Pigmans, Ammar Bozoglu, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Deze line-up aan artiesten zorgen voor drie onvergetelijke avonden!

Tussen de gezellige feesten door is het optimaal genieten in Caribische sferen in het Kunuku Aqua Resort Trademark Collection by Wyndham. Heerlijk uitslapen doe je in de comfortabele kamers, om vervolgens een verfrissende duik te nemen in een van de vier zwembaden. Trek gekregen? Je kunt gebruikmaken van maar liefst drie restaurants. Nog niet genoeg? Er is ook een pizzarestaurant en een snackbar. En de lekkerste cocktails en verfrissende drankjes haal je bij een van de bars. Er is hier genoeg te beleven voor iedereen en het resort heeft ook nog eens dé ideale uitvalsbasis als je nog meer van het eiland Curaçao wil ontdekken!

Klinkt dit niet fantastisch?! Deze nu al zeer populaire reis voor vele zonaanbidders en muziekliefhebbers raakt snel uitverkocht! Wees er dus snel bij en boek deze bijzondere artiestenreis via https://www.corendon.nl/rocket-artiestenreis

 

BOEK NU JE VAKANTIE