The Exclusive Strings

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Ben je van mening dat pop en klassiek niet samen gaan? Dan heb je ‘The Exclusive Strings’ zeker nog nooit horen spelen? Op ongekende wijze weten de dames van The Exclusive Strings te schakelen van pop naar klassiek. Musiceren voor gevorderden en geheel van deze tijd!

Het verhaal achter: The Exclusive Strings

Anzhim Medetbayeva uit Kazakhstan, Danielle van Berkom uit Nederland, Vanessa Genis uit Spanje en Tamara Savic uit Servië studeren aan de meest prestigieuze conservatoria in de wereld. Het is orkestleider Jan Ceulemans die de vier mooie meiden na hun studie bij elkaar brengt. In de Antwerpse Koningin Elisabethzaal debuteert The Exclusive Strings. Moeiteloos schakelen de dames van klassieke meesterwerken over naar experimenteel en hedendaags. Vol overgave en passie staan zij op het podium. Het blijkt een gouden combinatie. Binnen no time is The Exclusive Strings razend populair en treden de dames met hun verbazingwekkende podium act op in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

Repertoire van The Exclusive Strings

Het repertoire van The Exclusive Strings is zeer divers. Hoe kan het ook anders? Een mix van genres en stijlen en dan ook het verschil in culturele achtergronden dat als rode ‘snaar’ door de optredens loopt. Het maakt The Exclusive Strings spannend, verrassend en opzienbarend. Een popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’, het technische ‘Czardas’ , een opzwepende ‘Lord of the Dance’ medley of een adembenemend ‘Samba de Janeiro’. Het kan allemaal.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook The Exclusive Strings LinkedIn The Exclusive Strings