René Froger

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

René Froger kennen we natuurlijk allemaal van het nummer ‘Alles kan een mens gelukkig maken’. Maar voor hij met dit nummer bij het grote publiek bekend werd, was hij al geruime tijd bezig met muziek.. Eigenlijk heeft zijn leven altijd in het teken van muziek gestaan.

In 1992 trekt René Froger door het land met een theatertour. De reeks concerten sluit hij af met een optreden in Ahoy. Binnen een mum van tijd is het concert uitverkocht. Ook een tweede en derde concert zijn ook snel uitverkocht. Er komt zelfs een vierde concert. Een mooie gelegenheid om zijn 5 jarig jubileum te vieren. In het kader hiervan brengt René Froger het verzamelalbum ‘Sweet hello’s and sad goodbyes’ uit. Mede dankzij zendtijd tijdens Oud en Nieuw wordt het album een daverend succes. Met maar liefst vijf keer platina is het één van de best verkochte albums uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Het gaat René Froger voor de wind. Zijn cd ‘The power of passion’ wordt in de voorverkoop al bekroond met een gouden plaat. Niet lang daarna krijgt hij uit handen van niemand minder dan Céline Dion een Edison award voor beste zanger en beste album. In 1994 staan er tien concerten in Ahoy op het programma. Ze zijn binnen enkele uren allemaal uitverkocht.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook René Froger Instagram René Froger

Gerelateerde artiesten

Frans Bauer

Danny Froger