Phil Bee

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeeënkast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste CD, beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Met die bagage schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie, de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde.

Met onder andere nummers als Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. Phil Bee brengt je terug naar de ‘60/’70-ies en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een superstrakke band van Nederlandse top muzikanten.