Opgeblazen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Een Toreador virus raast over Nederland. Van voetbalkantine tot Boxgala, Van kroeg tot Festival, Overal hoor je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo”

Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen treed nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst staan ze wel. De plaat heeft support van o.a. Radio 538, Q Music, PuurNL, TV Oranje en nog veel meer. Zelfs op NPO1 komt de videoclip voorbij.

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen ze nog sneller dan het licht, alle explosieve meezingers en top 40 hits. Alles van oud tot nieuw in eigentijdse jasjes en met een interactieve show. Zo blijven jong en oud bediend en gaan helemaal op in de show waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Ook het publiek wordt interactief betrokken bij hun optredens. De enige feest act waarbij dj en live zang op zo een hoog niveau uitgevoerd worden.

Disclaimer: Omdat we niet verantwoordelijk willen zijn van alle gekke shit die tijdens de show van Opgeblazen ontstaat. Er zal hard en misschien vals worden meegezongen door uw publiek. Schade die ontstaat door bewegende, springende en dansend publiek kunnen niet op Opgeblazen worden verhaald. Kortom houdt rekening met een uit de hand en vooral een explosief feest tijdens de shows van de deejays en live zanger van Opgeblazen.

Bekijk op social

Facebook Opgeblazen Instagram Opgeblazen