Marlayne & Mandy

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Als deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) samen zingen is het ‘n feest der herkenning op het podium met de beste songfestival classics.
 
Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. Tijdens hun show ontbreken de Zweedse songs“Waterloo”, en “Euphoria” natuurlijk ook niet.
 
Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986, en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland. Zo toert ze al jaren met René Froger, de Toppers, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Ze doet veel studiowerk voor bijvoorbeeld Disney on Ice en zo heeft zij de Koffietijdtune gezongen.
 
Marlayne Sahupala eindigde op een 8ste plek bij het Eurovisie Songfestival met One Good Reason in 1999 en is nu dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland en presenteerde diverse andere programma’s voor SBS6 waaronder Huizenjacht en VT Wonen en Bouw je eigen Droomhuis. Naast haar TV werk blijft zingen haar passie en maakt ze nog steeds muziek.

Presskit & Biografie

Downloaden