Laura Fygi

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Het levensverhaal van Laura Fygi heeft veel weg van een sprookje. Haar vader is directeur bij Philips als hij een buikdanseres ontmoet die hem bijzonder intrigeert. Samen krijgen ze een prachtige dochter. Het gezin woont in Montevideo, Uruguay en later in Nederland. De jonge Laura zingt al voor ze kan lopen.

Terug in Nederland wordt de sexy meidengroep Centerfold opgericht. De inmiddels volwassen Laura Fygi is één van de drie groepsleden. Met Centerfold trekt Laura Fygi de hele wereld over voor optredens. Een eigen solocarrière komt in zicht als de manager van Centerfold bij een platenmaatschappij directeur wordt.

Jazz carrière Laura Fygi

Laura Fygi krijgt de kans om te doen wat ze het liefste wil; jazz zingen. Met hulp van grote namen als Toots Thielemans, Philippe Catherine, Clark Terry, Michael Franks en Michel Legrand neemt zij prachtige nummers op. Met name het nummer ‘Watch what happens’ wordt zeer enthousiast ontvangen.

Laura Fygi en het Metropole orkest

Samen met het Metropole orkest treedt Laura Fygi op in het historische Carré dat voor deze voorstelling geheel is uitverkocht. Zowel in Nederlands als in Amerika wordt het concert uitgezonden op tv. De dvd’s en cd’s gaan als warme broodjes over de toonbank.

Wat is het geheim van haar succes? Haar fantastische stem, beeldschone uiterlijk en internationale allure laten Laura Fygi stralen. Als geen ander weet ze met haar nummers een verhaal te vertellen dat mensen raakt. Laat u ook betoveren door de zangkwaliteiten van Laura Fygi.
In 2015 vierde Laura haar 25-jarig jubileum als solo artiest maar van stoppen is nog lang geen sprake. Stond ze vroeger onder contract bij Universal Music Nederland, nu heeft haar carrière zich toch wel verplaatst naar het Aziatische deel van de wereld. En dus was de volgende stap een logische. Ze tekende onlangs een wereldwijde platendeal met Universal Music in Azië en nog dit jaar verschijnt een splinter nieuwe CD onder de titel Jazz Love. De cd bevat populaire popsongs die Laura haar eigen sausje heeft gegeven. Arrangementen die in haar stijl zijn geschreven, bossa, swing, soft jazz, waarmee nummers van Sade, de Beatles, Alicia Keys en Don McLean een hele nieuwe dimensie krijgen!

En er staat een tournee op de agenda met het Trio van Danny Malando, een bijzonder verrassende combinatie! Het belooft een zeer gevarieerde voorstelling te worden met veel humor en interactie met het publiek.

Deze jazz diva is heeft nog heel wat noten op haar zang.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook Laura Fygi Instagram Laura Fygi

Gerelateerde artiesten

Ruth Jacott