Frans Bauer

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Frans Bauer geldt als een van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.

Pas negen jaar oud brengt Frans zijn eerste single uit waarmee hij zelf langs de deuren gaat om deze aan de man te brengen. Als producenten Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zich met zijn carrière bezig gaan houden gaat het snel. De single Als Sterren Aan De Hemel staan wordt een enorme hit en Frans wordt direct omarmd door een breed publiek.


In 2003 is het leven van Frans Bauer en zijn gezin acht weken lang te volgen op tv. De titelsong van de serie Heb Je Even Voor Mij klinkt nog lang na… Het medium tv heeft Frans ontdekt. Zo presenteert hij een nieuwe reeks afleveringen van Bananasplit bij de TROS en maakt de serie Bauer’s Zigeunernacht waarin hij, samen met broer Dorus, terug gaat naar zijn roots. Een vervolg op het programma wordt gemaakt onder de naam Vive la Frans, waarin Frans gasten ontvangt op een camping in Frankrijk. In 2015 presenteert hij bij de AVROTROS het programma What the Frans?!, waarin hij gewone mensen in het geheim iets laat leren waarmee de familie en vrienden daarna verrast worden.

Frans Bauer komt met een nieuwe serie getiteld Frans Bauer in Amerika, waarin hij samen met echtgenote Mariska de Verenigde Staten bezoekt. Wegens groot succes komt er een vervolg: Frans Bauer in China. In april 2019 maakt Bauer de overstap van televisiezender AVROTROS naar RTL 4. Hij start als coach van het tweede seizoen van The Voice Senior, wat hem wederom heel goed ligt, en gaat opnieuw met Mariska op reis: De Bauers in Argentinië.

Maar hoe veelzijdig zijn leven ook is, optreden is toch het allerliefste wat Frans Bauer doet! Dat kan met tape voor ca. 30 minuten, maar ook samen met de Holland Showband, waarmee hij dan 45 minuten optreedt. Frans is zowel voor privéfeesten als voor bedrijfsevenementen te boeken. Optredens tijdens openbare evenementen zijn op aanvraag.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook Frans Bauer Instagram Frans Bauer

Gerelateerde artiesten

René Froger