Dennie Christian

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Dennie Christian vergaarde onlangs een grote schare nieuwe fans met zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers. Hij zong daarin o.a. de nummers ‘Watermensen’, ‘Geef mij nu je angst’, ‘Poison’ en ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’ waardoor we hem op een andere manier hebben leren kennen.

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het bekende nummer ‘Rosamunde’. Daarna volgden diverse andere hits zoals ‘Besame Mucho’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma ‘Ali B op volle toeren’ wat een gigantisch succes werd in de hitlijsten.
 
Dennie Christian is in Vlaanderen niet alleen op het podium te zien. In 2012 had hij een gastrol in de een aflevering van het derde seizoen van Toren C. Sinds 2016 presenteert hij op zondagmorgen bij MENT TV zijn eigen programma 40 jaar Duits Schlagerfestival, waarin hij wekelijks de geschiedenis van schlagers uit Duitsland, Nederland en Vlaanderen combineert met persoonlijke anekdotes. Zijn programma is niet alleen te zien in Vlaanderen en Brussel, maar is op hetzelfde moment ook online via een livestream te beluisteren. 

In de film Ron Goossens, Low Budget Stuntman uit 2017 speelt hij een zanger die op alle spectaculaire momenten spontaan in beeld komt, met covers van Push it to the limit en Ik leef niet meer voor jou. In juni 2017 was hij deelnemer in het programma Beste Zangers, waarin hij diverse nummers van andere zangers/zangeressen vertolkte. Door zijn deelname aan het programma kwam hij wederom in de schijnwerpers, wat vele nieuwe boekingen van de zanger tot gevolg had.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook Dennie Christian Instagram Dennie Christian

Gerelateerde artiesten

Danny Froger

René Schuurmans