Danny Froger

  Exclusief te boeken bij Rocket

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel:
+31 (0) 418 57 60 85

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single Vandaag. Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong. Vandaag stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de uptempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: Wachten Op Jou, Bailar Conmigo en Mijn Alles om er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid.

Naast zijn passie voor muziek is Danny ook regelmatig te zien op TV. In 2017 was hij een van de deelnemers van het 18e seizoen van het reality programma Expeditie Robinson en begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. In het najaar van 2018 deedhij mee aan Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol. Hij schuift als gast aan bij diverse programma’s en in 2020 volg je hem samen met zijn familie in het real-life programma Lieve Frogers.

Sinds 2016 presenteert Danny ook en treedt hij regelmatig op in Cafe Bolle Jan. Hij is inmiddels dan ook een allround entertainer in hart en nieren!Danny is te boeken met een uitgebreid repertoire bestaande uit eigen hits, feestelijke covers en meezing nummers.

Presskit & Biografie

Downloaden

Bekijk op social

Facebook Danny Froger Instagram Danny Froger

Gerelateerde artiesten

Dennie Christian

René Schuurmans