Tim Douwsma

Tim Douwsma; zanger, acteur en presentator. Oftewel van alle markten thuis! In 2007 verwerft Tim Douwsma, nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be a Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière, die sindsdien niet meer lijkt te eindigen!

Eind 2007 scoort Tim hoge ogen met zijn debuutsingle Wil je bij me blijven slapen en nog geen twee jaar later debuteert hij ook nog eens op het witte doek in de film De hel van ’63, waarna zijn carrière helemaal een vlucht neemt. Hij brengt succesvolle singles uit, tourt door Nederland en België en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival.

 

Lees verder

 

Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij Europa. Het brengt een grote golf aan publiciteit teweeg; Nederland heeft er een echte getalenteerde Dutch Hot Guy bij! Als kers op de taart wordt Tim in oktober 2015 door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator, een prestatie van formaat!

Op muzikaal gebied zal Tim dit jaar nog meer van zichzelf laten zien. Zijn eerste single Dat ding met jou kwam op 10 februari 2017 uit. Samen met goede vriend Jimmy van den Nieuwenhuizen is hij de studio in gedoken, wat resulteerde in deze fantastische single! Tim is trots op de nieuwe track: “Het is het voor mij erg bijzonder dat ik deze single in eigen beheer uitbreng.”

  • Prijs: € 1995,-

  • Duur: 1 x 30 minuten

Video

Nieuws

‘WE WANT ABBA!’ EXCLUSIEF BIJ ROCKET

 ‘We Want ABBA!’ is de nieuwste Disco Dance act met de songs van de vermaarde Zweedse ...

Read More back-arrow

OG3NE wint Nederlands-Vlaams muziekprogramma en released nieuwe track!

 In ‘Tulpen uit Antwerpen’ gaat de Vlaamse tv-zender Play4 opzoek naar dé Nederlandstalige cover van 2023. ...

Read More back-arrow

Juni Juliet exclusief bij Rocket!

 Juni Juliet is al jaren bekend als de eerste Crazy Piano’s lichting en frontman van Sing ...

Read More back-arrow