Thomas Berge

Op 13-jarige leeftijd beklom Chiel Ottink (1990) voor het eerst het podium onder zijn artiestennaam Thomas Berge. Het was de start van zijn succesvolle carrière waarin hij als jongste artiest ooit de Zilveren Harp ontving in 2006, diverse nummer-1 hits scoorde en meermaals op eigen kracht AFAS Live (toen nog Heineken Music Hall) wist uit te verkopen. Daarnaast is Thomas ook auteur van succesvolle tracks voor andere artiesten zoals: ‘Leef’ van Andre Hazes. 

De blonde uit Haaksbergen afkomstige zanger wist bij het grote publiek door te breken door zijn vertolking van het nummer ‘Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn’, origineel van Gordon, tijdens het populaire Tv-programma ‘Beste Zangers’. Hij behaalde hiermee de eerste positie in de Single Top 100 en eveneens een gouden plaat.

 

Lees verder

 

Zijn carrière kende pieken en dalen, maar nooit verloor hij de liefde voor muziek. De moeilijke periode en zoektocht naar zichzelf zorgde voor inspiratie en dit bracht de goedlachse Thomas vele nieuwe ideeën voor het schrijven van liedteksten.

 

Zijn vizier staat weer op scherp en hij laat zich door niemand meer afleiden van zijn doel: zijn bijzondere talent inzetten om te zingen voor iedereen die het wil horen. Met liefde en passie.

  • Prijs: € 3.495,-

  • Duur: 1 x 30 minuten

Video

Thomas Berge

boeken

Wil je Thomas Berge graag boeken op jouw evenement of feest? Neem vrijblijvend contact op met Rocket Agency zodat we je alle informatie over Thomas Berge kunnen delen. Liever direct contact? Rocket Agency is telefonisch bereikbaar op 088 988 0000 of via e-mailadres agency@rocket.nl.

Nieuws

Frans & Sieneke Trending #1 op YouTube

Met de nieuwe single ‘Vaya con Dios’ slaan Sieneke en Frans Bauer de handen muzikaal ineen. ...

Read More back-arrow