Otto Lagerfett

Laten we het hebben over de Duitse Feestmachine; Otto Lagerfett, de man met de meest feestelijke naam ooit. Geboren in het charmante Duitse Gummersbach. Otto zijn vader was in de jaren 60 een van de een dirigenten bij het bekende Wiener Philharmoniker-orkest. Alsof dat nog niet genoeg was, had Otto ook nog een oom, die destijds de sterren van de hemel zong in de beroemde opera van Milaan. Kortom het is wel duidelijk dat muziek al heel vroeg door Otto zijn Duitse aderen stroomde.

Midden jaren 80 nam Otto op zijn toenmalige middelbare school deel aan een zangwedstrijd, en tot ieder zijn verbazing won Otto de eerste prijs! De bekkende talentschout Bernhard von Lippe Biesterfeld, ja, de enige echte, reikte de prijs uit aan de jonge Otto. Vanaf dat mooie moment schoot Otto’s muzikale carrière als een komeet omhoog, en belandde hij binnen de kortste keren in de Duitse Schlager-hitlijsten.

 

Lees verder

 

Een optreden van Otto Lagerfett, is een muzikale reis gevuld met grote jaren 70 en 80 klassiekers zoals Du & Fiesta Mexicana,& Sierra Madre; deze bekende hits worden afgewisseld met Otto’s eigen hits zoals Bumsfallerra, Her Pastor, Una Cerveza en het mooie Das Kann Doch Nur Die Liebe; Een optreden van Otto is meer dan alleen muziek. Het is een mix van vroeger en nu, met een vleugje humor en als extra de onweerstaanbare dansmoves von der Otto. Met zijn magnetische persoonlijkheid en charme heeft hij bijnamen verdiend die zijn status als feestend icoon benadrukken. Hij wordt liefkozend de Vrouwenmagneeten de Voice of Germany; genoemd. De liefde Voor een Nederlandse Schone heeft ervoor gezorgd dat Otto sinds 2013 ervoor gekozen heeft om zich in het mooie zuiden van Nederland te vestigen. Zijn shows in Nederland staan garant voor een levendige en feestelijke ervaring, waarbij het publiek actief betrokken wordt en niet kan blijven stilstaan. Otto’s energieke optredens zorgen ervoor dat de feestvreugde zich als een lopend vuurtje verspreidt. Otto Lagerfett is niet alleen een zanger, hij is een complete sensatie.

  • Prijs: Vanaf € 1.595,-

  • Duur: 1 x 30 minuten

Video

Otto Lagerfett

boeken

Wil je Otto Lagerfett graag boeken op jouw evenement of feest? Neem vrijblijvend contact op met Rocket Agency zodat we je alle informatie over Otto Lagerfett kunnen delen. Liever direct contact? Rocket Agency is telefonisch bereikbaar op 088 988 0000 of via e-mailadres agency@rocket.nl.

Nieuws

Nederland is weg van Angels Inc!

Afgelopen maand hebben de dames van Angels Inc. wederom een onvergetelijke indruk achtergelaten na hun deelname ...

Read More back-arrow

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

Maak je klaar om mee te zingen met de meest indrukwekkende levensliederen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis, ...

Read More back-arrow

Start kaartverkoop John West Live in Ahoy 2024!

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Met trots presenteren we ...

Read More back-arrow