Jesse Prins

Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo, maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is?  

Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

 

Lees verder

 

Dat talent viel ook op bij artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij benaderden Jesse Prins; “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!” Aldus Jesse.

En zo snel kan het inderdaad gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging heeft Jesse Prins zijn eerste platencontract getekend bij CTM Music.

‘Altijd & Overal’ is de eerste single van Jesse Prins is geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen, Jochem Fluitsma en geproduceerd door John Dirne. De single is vanaf 14 juli te beluisteren via de bekende streamingsdiensten.

Vanaf heden is Jesse Prins exclusief bij Rocket te boeken! 

  • Prijs: € 1.795,-

  • Duur: 1 x 30 minuten

Video

Jesse Prins

boeken

Wil je Jesse Prins graag boeken op jouw evenement of feest? Neem vrijblijvend contact op met Rocket Agency zodat we je alle informatie over Jesse Prins kunnen delen. Liever direct contact? Rocket Agency is telefonisch bereikbaar op 088 988 0000 of via e-mailadres agency@rocket.nl.

Nieuws

Nederland is weg van Angels Inc!

Afgelopen maand hebben de dames van Angels Inc. wederom een onvergetelijke indruk achtergelaten na hun deelname ...

Read More back-arrow

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

Maak je klaar om mee te zingen met de meest indrukwekkende levensliederen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis, ...

Read More back-arrow

Start kaartverkoop John West Live in Ahoy 2024!

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Met trots presenteren we ...

Read More back-arrow