DJ Tavento

Wat begon als een hobby in de kroeg van zijn vader, liep al snel uit de hand. In een mum van tijd is deze energieke DJ niet meer weg te denken in populaire horecazaken op diverse plekken in het land. Kroegen maar ook discotheken waar hij met zijn originele draaiwijze het publiek urenlang vermaakt.

Met zijn verreikende muziekkennis draait hij van de 70’s , Nederlandstalig, tot aan Urban , Après-ski en Dance. Niks is hem te veel en hij voelt het publiek feilloos aan. Dit werd al snel ontdekt door diverse organisatoren en leidde direct tot boekingen in feesttenten en kermissen van 500-10.000 man. Met zijn energieke en vrolijke verschijning achter de booth, brengt DJ Tavento niet alleen feest maar ook een brede lach met zich mee.

  • Prijs: € 650,-

  • Duur: 5 uur

Video

DJ Tavento

boeken

Wil je DJ Tavento graag boeken op jouw evenement of feest? Neem vrijblijvend contact op met Rocket Agency zodat we je alle informatie over DJ Tavento kunnen delen. Liever direct contact? Rocket Agency is telefonisch bereikbaar op 088 988 0000 of via e-mailadres agency@rocket.nl.

Nieuws

Corendon en Rocket presenteren Artiestenreizen

Ook dit jaar gaan Corendon & Rocket Agency & Events (voorheen Dutch Event ) van 14 ...

Read More back-arrow

Start kaartverkoop John West Live in Ahoy 2024!

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Met trots presenteren we ...

Read More back-arrow

Ammar gaat voor de Vierkwartsmaten, Partituren en Slagpatronen

De strijd om de gouden baton barst vanaf zondag 3 december weer los. In een nieuw ...

Read More back-arrow