DJ Patjoo

Door zijn ruim 20 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. (O.a. Jantjes verjaardag Amsterdam, De Après Skihut Rotterdam, EisBar Kirchberg, Cin Cin Gerlos en Shooters Mallorca).

Óók van bruiloften, bedrijfsevenementen (O.a. in de Afas Live Amsterdam) Festivals (O.a. Go Après Ski Ahoy Rotterdam, Total loss festival aquabest en Podium Festival Ijsselstein) maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje! In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuzes en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat. Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik, beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

  • Prijs: € 550,-

  • Duur: 5 uur

Video

Nieuws

Een nieuw hoofdstuk: We Will Rocket!

Rocket, Dutch Event en Aangenaam Evenementen hebben besloten om hun activiteiten gezamenlijk voort te zetten. Daarmee ...

Read More back-arrow

Billy Dans Laat Effe nieuwe muziek horen!

Billy Dans, bekend van zijn uptempo singles ‘Beach Vibe’, ‘Ontspanje’ en ‘IBIZA’ samen met Donnie, laat ...

Read More back-arrow

John West & Jan Smit bouwen hun eigen feest!

Het jaar 2022 was voor John West een top jaar! Eindelijk kon er weer opgetreden worden, ...

Read More back-arrow